Jag heter Cecilia Björklund och är tjejen som började springa vid 35 års ålder. Jag är en riktig stadstjej som bor mitt i smeten i Vetlanda. Detta passar mig utmärkt, att ha gångavstånd till i princip allt är verkligen guld värt!

Jag är en målinriktad och mycket driven person, som precis har slutfört sina studier till tandsköterska, vilket jag kommer att jobba som från och med Januari. Parallellt med mina studier har jag arbetat på Maxi och du kan även ha träffat mig på Friskis&Svettis i Vetlanda, där jag står som värd emellanåt.

Att resa och upptäcka nya platser är ett stort intresse och jag har som mål att åtminstone en gång om året ta mig an en resa. Allra bäst är det när jag kan kombinera resan med mitt intresse för träning, som jag gjorde år 2014, då jag och min man sprang Reggae Marathon på Jamaica. Att hitta ett inhemskt gym, när man är utomlands, är ett annat bra sätt att träffa nya människor på, och dessutom få ytterligare inspiration till sin träning.

Träning är för mig en livsstil och jag hade aldrig kunnat leva utan den, varenda liten ledig stund försöker jag att antingen ta mig till gymmet eller bege mig ut på en löptur och då springer jag helst långt och i skogen.

Det bästa jag vet är att bidra med upplevelser och glädje till andra människor. Mitt liv är alltså en fartfylld blandning av skola, jobb, gym och löpning; dvs stressigt, roligt samt galet och utmanande på samma gång, lite som jag själv :)

...