Mitt namn är Tobias H Jonasson, född -86. Jag lever och är uppvuxen i den småländska staden Vetlanda. Träningen har alltid varit en stor del utav mitt liv. Sedan tidig barndom har jag sysslat med idrotter såsom fotboll, handboll, simning, tennis och kampsport. Det var under den tiden jag utövade kampsport som jag kom i kontakt med just styrketräning. Precis som i alla andra sporter så behöver man träna hårt för att kunna utvecklas och mina brister inom kampsorten var just att jag inte var tillräckligt stark, så jag började styrketräna och detta skulle resultera i att jag senare blev mer och mer biten utav att lyfta vikter än att stå i en träningssal och öva sparkar och slag. Efter några år så började jag tävla i styrkelyft. Detta utövade jag tills det att den lokala klubben upphörde med sin verksamhet och jag fick helt enkelt börja tävla mot mig själv.

...

Det här ledde in mig i fitnessbranschen och det var mer eller mindre nu som jag verkligen fick upp ögonen för hälsa, kost och träning. Jag började utbilda mig inom området och läste tonvis med litteratur för att kunna utvecklas och bli mer och mer kunnig inom området. Men jag kände att jag ville göra något mer med denna kunskap än att bara "ha den". Mitt intresse för att hjälpa och stötta andra blev mer och mer intressant. Under den tidigare delen utav 2010 kom jag i kontakt med Friskis&Svettis där jag fick chansen att söka som styrketräningsinstruktör och jobba hos dem i nya fräscha lokaler, och sedan 2010 har jag varit styrketräningsinstruktör vilket har resulterat i att jag har hjälpt och pushat ett flertal kunder med deras träning och hälsa. Samt att jag har skrivit 100-tals träningsprogram för alla sorters människor med alla olika förutsättningar.

Mina utbildningar:

  • Dipl. Massör
  • Dipl. Friskvårdskonsult
  • Personlig tränare
  • Styrketräningsinstruktör
  • Dipl. Kostrådgivare
  • Träning- och tävlingsnutrition
  • Hälsoprofilsbedömning

Min egen träning bedrivs i större delen på gymmet men även ute i löparspåret där jag gärna kör intervallträning i olika slags former. I mitt yrke som personlig tränare är det väldigt viktigt att hela tiden ligga i framkanten med träningen och utbildning så därför har jag som en policy att ständigt utvecklas och inte leva på gamla meriter. Jag har tagit som vana att gå nya utbildningar var 6:e månad för att uppdatera mina kunskaper och följa trenden inom fitness- & träningsbranschen . Detta är något som jag är noga med, då jag inte tycker att man är fullärd efter att ha gått någon enstaka utbildning för 10 år sedan.

...

När du anställer mig som din personliga tränare får du en person som tar dig på fullaste allvar och som kommer sätta dig som person i centrum. Ditt mål är mitt mål och jag kommer ge allt för att göra dig som kund nöjd. Du kan alltid räkna med att få allt upplagt helt efter dina förutsättningar och önskemål. Jag som person är väldigt målinriktad och släpper aldrig något innan jag är 100 % nöjd. Jag är drivande, ärlig och allvarlig med det jag gör.