Fitness By Sweden Beach 2015

Då var det dags att öppna portarna inför ett nytt projekt som jag valt att döpa till Fitness by Sweden Beach 2015.

Ambitionen med Fitness by Sweden Beach 2015 är att kunna erbjuda dig som sökande en komplett lösning där just DU ska få verktygen att kunna arbeta efter. Med mig som din personliga tränare och coach får du all den hjälp du behöver för att uppnå ditt mål.

Fitness by Sweden Beach 2015 är en fantastisk möjlighet som syftar till att hjälpa en grupp människor att komma i sitt livs bästa form.

Då alla ska få den absolut bästa och professionella hjälp som kommer krävas har jag därför valt att begränsa antalet sökande till 20 platser.

Projektet startar den 19 januari och håller på till 19 juni.

Avsikten med projektet är alltså att hjälpa en utvald grupp människor att nå sitt livs form. Målsättning och förutsättningar är alla individuella, men alla kommer vi sträva mot exakt samma mål…att komma i form.

Förkunskaper?

Det kommer inte krävas några som helst förkunskaper, det spelar ingen roll hur gammal du är, kön, erfarenhet, mängd muskelmassa etc. Alla är som sagt välkomna att ansöka om en plats.

Blir du antagen till projektet innebär detta att jag kommer skräddarsy dina individuella upplägg som innefattar personliga träningsprogram, personligt kostschema, pt-pass, fettmätningar med kaliper, personlig onlinecoachning och personlig onlinesupport till ett rabatterat paketpris som är billigare än om du skulle köpa dessa tjänster av mig till ordinarie pris.

Kostschemat är individanpassat och är otroligt enkelt att följa. Maten du får äta kommer inte kännas främmande, tråkig, enformig eller på något sätt annorlunda. Träningen kommer även den individanpassas och självklart kommer det bli en utmaning, men det är också därför du kommer lyckas. Du bestämmer själv om du vill utföra din träning i hemmet, på gymmet eller utomhus. Allt anpassas efter just dig.

Till skillnad från många liknande projekt ute på marknaden så kommer du få förmånen att träffa mig personligen och göra fettmätningar, ha praktiska genomgångar i styrketräning, utföra dina pt-pass tillsammans med mig och faktiskt känna just känslan av att någon verkligen prioriterar dig och din målsättning.

Du kommer inte att kunna misslyckas!

I mitt arbete som din tränare och coach kommer jag lägga stor vikt i att se till att du mår bra under hela resans gång och jag kommer aldrig äventyra din hälsa, din hälsa är prio 1.

För att du ska uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att skapa balans i din vardag och hos dig själv. För att kunna uppnå din individuella målsättning kommer det därför utföras en grundläggande kartläggning om hur din vardag ser ut idag genom en hälsodeklaration som skickas ut dig när du fått din plats bekräftad. Därefter kommer vi kunna sätta upp huvudmål och delmål.

Jag vill passa på och nämna att det kommer bli tufft men vill också poängterar vikten av att förstå att det finns alltid en lösning eller ett alternativ till våra problem. Det finns inga ”hopplösa fall” eller ”omöjligheter”, du sätter ribban och bestämmer själv hur långt du vill gå.

Vad är det då som ingår i detta paket?

  • Kostanalys av ditt nuvarande upplägg och en livsstilsanalys.
  • Hjälp med målsättning.
  • Personligt träningsschema som anpassas efter behov.
  • Personligt kostschema som anpassas efter behov.
  • Måltidsplan som sträcker sig under hela perioden med följande receptbank(ca 100 recept på frukost, lunch, middag, mellanmål, snacks etc).
  • 10 st pt-pass som planeras in efter dina önskemål.
  • Formkoll och fettmätning med kaliper vid varje träff.
  • Du skickar viktrapport varje vecka och får feedback på det du rapporterat.
  • Personlig onlinecoachning och personlig onlinesupport.

Pris: 5000 kr.

Denna summa kan du välja på att delbetala på 2,4 eller 5 månader, helt utan ränta eller faktureringsavgift.

Välkommen med din ansökan till tobias@fitnessbysweden.com senast den 10 januari. Märk mailet med ”Fitness by Sweden Beach 2015″.

Ser fram emot din ansökan!

//Tobias H Jonasson

Din personliga tränare och coach.

This entry was posted in Promos. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.