Det du äter idag skapar morgondagens förutsättningar


En god hälsa kommer från goda vanor som vi skapar och en viktig del är kosten.


Att äta rätt är viktigt oavsett om du är elitidrottare eller motionär. Man brukar säga att cirka 80% av de resultat du får av din träning är direkt styrt av hur din kost ser ut i dagsläget.


En hållbar och sund kosthållning ger de rätta förutsättningarna för en god hälsa, ökad prestationsförmåga, snabb återhämtning, kvalitativ muskeltillväxt och den bör självklart bestå av bra råvaror. Maten du äter ska vara njutbar samt kunna ätas av hela familjen.


...

Fitness by Sweden lägger stor vikt på en hållbar kosthållning som fungerar livet ut och inte bara för stunden. Genom att följa ett personligt kostschema som jag tar fram blir din vardag enklare och du får ut mer av din träning. 


Oavsett om ditt mål är att gå ner i fettvikt och behålla muskelmassa, upp i vikt genom ökad muskelmassa utan onödig fettinlagring eller bara tajta till kroppen kan jag hjälpa dig. Inget kostschema är det andra likt utan kostschemat skräddarsys efter just dig, dina förutsättningar och dina mål. 


Jag har hjälpt hundratals människor med deras kost. Alltifrån elitidrottare som behövt nå sin matchvikt inför en tävling till glada motionärer som bara vill känna sig starka och friska.  Att äta rätt i dagens samhälle och under den stress vi många gånger utsetts för och innehållsförteckningar som är svåra att förstå är det inte alltid lätt att veta vad som är rätt och fel och vad du ska äta för att få de bästa resultaten.