Personlig träning

Läs mer

Vi hjälper dig med din träning oavsett om du är nybörjare och vill träning eller om du tränat länge men vill ta din träning till en ny nivå.

Konsultation
Gratis
1 timme
600:-
10 timmar
5000:-

Träningsupplägg

Läs mer

I priset för träningsupplägg så kommer vi under 90 minuter sätta oss och gå igenom dina målsättningar, prioriteringar, dina styrkor och eventuella svagheter och vilka förutsättningar det kan finnas. Utifrån det vi sedan har kommit fram till kommer vi tillsammans komponera ditt personliga träningsprogram. Därefter kommer vi ha en genomgång av ditt träningsprogram ute på gymmet. Efter 4 veckor kommer vi ha en 60 minuters uppföljning av ditt träningsprogram samt utföra eventuella kompletteringar och justeringar. Totalt så ingår det alltså två tillfällen för personlig träning där vi gemensamt arbetar med din träning för att du skall få ut maximal effekt av ditt träningsprogram. Syftet med dessa genomgångar är att ge dig en större kunskap och förståelse kring styrketräning så att du i framtiden själv kan värdera olika övningars funktion och syfte för att därigenom kunna styra och planera din egen träning. Vid köp av både ett Träningsupplägg samt ett Kostupplägg så får du en rabatt på 750kr.

Personligt träningsupplägg
1500:-

Kostrådgivning och Kostupplägg

Läs mer

I priset för ett kostupplägg så ingår 60min konsultation då vi går igenom din kost idag, din målbild samt diskuterar kring din livssituation idag. Utifrån det mötet så komponerar vi tillsammans ditt personliga kostupplägg. Detta kostupplägget sträcker sig förslagsvis under åtta veckor för att efter 4 veckor träffas för en uppföljning och sedan ytterligare en uppföljning efter 8 veckor. Upplägget kommer att styra dig mot din satta målbild och med hänsyn för din livssituation av idag. Totalt så sitter vi alltså ner tillsammans vid tre tillfällen för att vi skall få allt att fungera så optimalt för dig som möjligt. Syftet med dessa genomgångar är att du själv får kunskap kring de olika näringsämnena, fördelningen samt hur du själv kan styra din kost utifrån olika situationer och målbilder, så att du blir självgående i framtiden. Vid köp av både ett Träningsupplägg samt ett Kostupplägg så får du en rabatt på 750kr.

Personligt kostupplägg
1500:-

Kalipermätning

Läs mer

Harpenden Kaliper är ett professionellt precisionsinstrument designat för att med stor noggrannhet mäta underhudsfettets tjocklek på olika punkter på kroppen.

Från dessa beräknar man sedan totalmängden kroppsfett. Användningen av instrumentet är väl etablerad och dokumenterad under mer än 40 års tid. Den ursprungliga kalipern designades redan 1958 och har med åren förfinats till den perfektion som gör Harpenden Kalipers till den industristandard den är idag.

Harpenden Kaliper är den eviga favoriten bland PT:s och andra yrkesutövare inom hälsobranschen världen över och har använts i många internationella undersökningar och studier.

1 st tillfälle
250:-

Paketlösningar

VILL DU SATSA PÅ PERSONLIG TRÄNING OCH NÅ DINA MÅL?

DÅ ÄR EN PAKETLÖSNING DET SJÄLVKLARA VALET FÖR DIG!

Dessa olika paketmöjligheter är ett anpassat upplägg där du tränar tillsammans med din personliga tränare som kommer vara din träningspartner. Här får du få alla förutsättningar för att du ska lyckas med att nå dina uppsatta mål. Beroende på hur mycket hjälp du behöver så finns dessa paketlösningar i tre olika upplägg:

 • Brons - 2 månader
 • Silver - 4 månader
 • Guld - 6 månader

Dessa alternativ bygger på fyra viktiga delar – Träna-Ät-Tänk-Njut. Din nya livsstil skapas genom kunskaper om kost, träning och livets njutningar. Dina resultat levereras genom att förutsättningar skapas och där du förstår hur dina tankar skapar vardagen.

Vad ingår i dessa paket?

Brons/Silver/Guld

 • ... 1 ENSKILD INTRODUKTION MED DIN PT
 • ... 4 st / 8 st / 12 st COACHTRÄFFAR
 • ... 4 st / 8 st / 12 st TRÄNINGSTILLFÄLLEN MED DIN PT
 • ... PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM
 • ... VÄGNING OCH KROPPSMÄTNING
 • ... PERSONLIG KOSTPLAN
 • ... HÄLSOANALYS

Priser

Brons - 2 månader
4500:-
Silver - 4 månader
6500:-
Guld - 6 månader
9550:-

OBS. Här finns möjlighet att delbetala i din takt utan extra avgifter.

Optimera din träning och nå dina mål med PT-online

En tröskel för många som inte kommer igång med sin motion är att man är osäker på hur man ska träna och äta för att få resultat.

PT-Online är en perfekt lösning för dig som av olika anledningar inte har möjlighet att anlita en PT-tjänst. Kanske är du ute och reser under en längre tid eller kanske har du inte möjlighet att komma iväg hemifrån under en period.

DIN PT-ONLINE FINNS ALLTID TILLGÄNGLIG!

4 steg till start!

 1. Anmäl dig via email: tobias@fitnessbysweden.com
 2. Svara på frågorna du får tillgång till.
 3. Vi har en 15-30 minuters konsultation över tel.
 4. Du får kostdirektiv och ett personligt träningsupplägg att följa.

Vad ingår i dessa paket?

Brons/Silver/Guld

 • ... 1 ENSKILD INTRODUKTION MED DIN PT
 • ... 4 st / 8 st / 12 st COACHTRÄFFAR ÖVER TELEFON/MAIL
 • ... PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM
 • ... PERSONLIG KOSTPLAN
 • ... BEHOVSANALYS
 • ... 24/7 SUPPORT

Priser

Brons - 4 veckor individuell coaching online
1490:-
Silver - 8 veckor individuell coaching online
2590:-
Guld - 12 veckor individuell coaching online
3690:-