...

Mattias är en utav mina klienter som på så kort tid som 8 veckor lyckades minska sin fettmassan med hela 6 %. Mattias fick under 8 stenhårda veckor följa ett skräddarsytt träningsprogram och ett kostprogram med inriktning på periodisk fasta samt ett tufft och utmanande PT-pass. För att hålla koll på Mattias form fick han lämna formrapporter och vi gjorde även kalipermätningar för att svart på vitt se så det var hans fettdepåer som minskade och inte muskelmassan.

Mattias är en inspiratör då han har jobbat hårt för sina resultat. Han fått äta sig mätt till varje måltid och dessutom bevisat att vill man så kan man. Ordet "jag kan inte" existera alltså inte.

Bra jobbat Mattias, du är lika grym som din dagsfärska form!

Jessica Larsson är en utav mina onlineklienter som under 2012 gick ner hela 17 kilo på egen hand!

Jessica anlitade mig för onlinecoachning och fick följa ett skräddarsytt träningsprogram som innehöll tuffa och utmanande övningar. Det här med att tjejer ska lyfta lätt och ju mer repetitioner desto bättre slängde vi direkt i sjön.

Jessica är en sann inspiratör och har nu även bestämt sig att fortsätta anlita mig som sin onlinecoach vilket givetvis är oerhört roligt och smickrande.

Jessica du gör och har gjort ett fantastiskt bra jobb, fortsätt så och du kommer gå hur långt som helst!

//Stolt coach

...
...

Många som kontaktar mig berättar att i vissa perioder i livet kan det vara svårt att finna tid för träning, då jobb, sambo och småbarn gör att man gärna prioriterar annat. Snabbare än vad man tror så har kilona stuckigt iväg.

När vi startade Fridas resa vägde hon 75 kg och hade en fettprocent på 31.5. Hennes mål var att först och främst att hitta ett sätt att träna och äta för att må bättre, känna sig piggare och gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt utan att behöva svälta sig själv.

Frida fick påbörja sina personliga kost- och träningsprogram och efter 4 månader hade hon gått ner 7 kg, minskat sitt kroppsfett med nästan 10% och allt detta utan att förlora ett enda gram muskler.

Jag är väldigt stolt över Fridas prestationer och trots att det har varit jul och att hon åkte på några bakslag p.g.a feber/förkylning så har DU Frida, gjort något helt fantastiskt.

Att som småbarnsförälder finna tid och energi för träning är inte alltid lätt. Men finns viljan till förändring så är allting möjligt!

VÄRLDSKLASS!!

När ord är överflödigt!

Detta är Jasminas berättelse om henne fantastiska resa och förvandling hon lyckades göra under så kort tid som 8 veckor med rätt kost och träning.

---

Här kommer min lilla sammanfattning om dessa 8 veckor !

Jag kan ju lugnt säga att dessa 8 v bara flög förbi. Det har varit tufft men samtidigt väldigt roligt & utmanande.

I början var det jobbigt att hålla sig borta från sött, speciellt choklad vilket var mitt största beroende, ställa om kosten & köra 6 pass i veckan. Men efter 2-3 veckor blev man van, fick överskott av energi & sockerberoendet ersattes med träning.

Resultaten började komma successivt & motivationen ökade samtidigt som jag blev allt starkare. Jag trodde aldrig att jag skulle få så här bra resultat men med rätt coach, träning & kost så är inget omöjligt

Jag vill tacka Tobias för all hjälp, puschande & uppmuntrande för hjälpen att komma i mitt livs bästa form samtidigt fått mig att sträva efter nya mål

---

Världsklass!

...
...

Det är mer eller mindre omöjligt att med ord beskriva den känslan man får i kroppen när man får förtroendet att hjälpa andra människor uppfylla sina drömmar.

En av de fantastiska människor jag har lärt känna och fått arbeta med är Thomas Björklund som gjort kanonresultat genom rätt träning och näringsrik mat.

Nu har Thomas givit mig nytt förtroende att få vara hans coach i jakten på nya resultat och större utmaningar.

Bra jobbat Thomas nu fortsätter resan.

Jag har idag den stora äran att få presentera en av mina fantastiska onlineklienter som gjort en beundransvärd resa på knappa 5 månader.

Resultatet? -20 kg!

Snyggt jobbat Anette, du är en sann inspiratör och du bevisar verkligen att hårt arbete lönar sig och ingenting är omöjligt.

//Stolt coach

...
...

Sveriges mest vältränade 2-barnsmor?!

Jenny hade en önskan, en önskan om att få börja tävla i bodyfitness.

Det var en tuff och utmanande resa på nästan sex månader som sattes igång och det krävde både disciplin och struktur från både Jennys håll och i min roll som hennes coach.

Jenny krigade på och gav aldrig upp, utan fightades hela vägen fram till scenen och att det dessutom slutade riktigt jäkla bra(placerades som 2:a) så kan jag som stolt coach inte annat än att lyfta jag på hatten för Jennys prestationer och hennes fantastiska placering.

Det ska dessutom nämnas att Jenny är 2-barnsmor och oavsett förutsättningar, kan ALLA nå sina mål och det gjorde verkligen du Jenny, snyggt jobbat!!

Att ingenting är omöjligt och att det inte finns några hinder när man är målmedveten och fokuserad har min gode vän Andy verkligen visat!

Andy kom till mig i september 2013 och sa att han behöver ett kostprogram för att komma i bättre form. I bättre form kom han och det hela slutade med att han gjorde sitt livs satsning och hamnade på Ahlströmertrofen...helt utan otillåtna preparat eller annan skit!

Det finns därmed inga ursäkter längre, utan vill man så kan man.

Jag är otroligt stolt över dig Andy. Att ha fått möjligheten att lära känna dig och äran att vara din coach har varit mer än ett sant nöje.

Du är grym min vän!!

...
...

Har nyligen avslutat ett riktigt bra pass med en så otroligt inspirerande människa. Du är helt otrolig Oscar och jag är riktigt stolt över dig!!

Såhär skriver Oscar om sin resa och hur känslan är att vara över 30 kg lättare!!

---

Allt började med att jag o delar av min familj startade en tävling! Alla vi var soffpotatisar med x antal dövikt! Jag tänkte att nu j*vlar ska jag gå in för det här!

Tog då kontakt med Tobias och fick ett väldigt bra intryck och bestämde mig för att testa!

Detta har jag ALDRIG ångrat!!

Nu har jag hållt på med den här resan i 10 månader,jag har förlorat 31 kilo,fattar ni 31 kilo fett som bara gjorde mig slö och seg innan. Allt handlar om engagemang och vilja! För det är du själv som måste göra det,ingen annan kan göra det åt dig!

Tobias ger dig verktygen och alla förutsättningar,sen är det upp till dig själv vad du gör med det.

Jag har genom Fitness by Sweden och Tobias inte bara fått en hälsosam livsstil,jag har fått en helt annan syn på livet!

Tack Tobias du är bäst!

---

Jag vill hylla Micke Johansson som är en av mina duktiga klienter i projektet Fitness by Sweden Beach 2015.

Denna fantastiska person kom till mig i vintras med en önskan om att en gång för alla komma i sitt livs form och visst fasen har han lyckats med detta. Sedan starten i januari har Micke lyckats med följande:

- 17.5 kg

- 23 cm runt midjan

Springer idag nästan milen utan konstigheter. Från starten var 500 m på rullbandet en pärs.

Han beskriver även i senaste uppföljningen att han är piggare och gladare än någonsin. För att citera "jag mår kungligt".

Micke min vän, jag är så sjukt stolt över dig och lyfter på hatten för riktigt bra arbete.

/stolt coach

...