Varför vänta? Investera i dig själv och njut utav resan mot ett bättre jag

Står du still i din träning? Eller får du inte de resultat du önskar dig? Detta är de vanligaste orsaker till att många anlitar en personlig tränare. Men enligt min personliga mening så är detta bara en utav många anledningar. Ibland kan träningen kännas som en belastning eller ett tvång som leder till att man inte känner någon glädje med att träna eller att man helt enkelt inte har den där motivationen att börja träna. Då kan en personlig tränare vara ett riktigt bra botemedel och en rejäl skjuts i rätt riktning.


När du anställer en personlig tränare är det inte bara en person som räknar dina repetitioner utan en träningskamrat som ska motivera dig att träna och tillsammans med dig uppnå dina mål.


...

Det finns otroligt många fördelar med att ta tag i sin hälsa och med sin träning b.la. finns det studier som bevisar att träning kan ge:

  • Ökad energi och livskraft
  • Förbättrad fettförbränning och ämnesomsättning
  • Starkare immunförsvar
  • Förbättrad sömn
  • Förbättrad aptit
  • Ökat självförtroende
  • Förbättrad kroppshållning
  • Minskad risk för sjukdomar
Detta är bara ett litet axplock utav alla positiva effekter träning har på dig som individ.


Hur går det till?

Först och främst så kommer du och jag ha en kostnadsfri konsultation där du får en hälsodeklaration iväg skickad via e-post där du får fylla i lite om dig själv, träningsvanor, ev skador och annat som kan påverka din träning. I vissa fall får du även göra en kostregistrering.


Efter det kommer jag sätta ihop ett program åt dig som vi sedan går igenom och utför på en plats som du väljer. Det kan vara på ett gym eller utomhus om du föredrar det. Du bestämmer helt själv hur många timmar du vill anställa mig för. Under tiden du är min kund kommer du även ha chansen att ställa andra eventuella frågor och få praktisk genomgång av övriga övningar utanför ditt schema.


...

Ditt personliga träningsprogram är helt individanpassat och du får det redigerat i ett PDF-format som mailas över till dig så att du lätt kan ta med dig det när du tränar.


Anlitar du mig under en längre tid kommer du och jag även göra diverse tester för att se och mäta dina framgångar och ev göra justeringar så du hela tiden utvecklas åt rätt håll. Väljer du att enbart köpa individanpassade träningsprogram kan du självklart komplettera detta med en eller flera pttimmar om så önskas.


Har du övriga frågor och funderingar så kontakta mig för mer information.